Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از چهل نفر از علمای حوزه علمیه از عملکرد معاون فرهنگی وزیر ارشاد دولت روحانی تقدیر کردند.

به گزارش ایسنا، متن کامل بیانیه قدردانی از دکتر جوادی به این شرح است:

باسمه تعالی

برادر ارجمند جناب آقای *دکتر محسن جوادی*

سلام علیکم ورحمه الله

عملکردِ ستایش انگیز حضرتعالی در مقام معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکی از بغرنج ترین  ادوار حیات فرهنگی این سرزمین، برگی زرین در کارنامه خدمات جنابعالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاصّه در این برهۀ آشوبناک که شبیخون ویروس صنعت نشر را به زانو درآورد، معاونتِ فرهنگی  با چراغداری حضرتعالی تا آنجا که امکان پذیر بود، دست از حمایت ناشران و کوشندگان بازار نشر برنداشت و خاطرۀ حمایتهای صمیمانه و صادقانۀ آن جناب هرگز از یاد فعالان این حوزه نخواهد رفت.

مدیریت مدبّرانۀ برخاسته از  حُسن خلق نهادینه که با وجود همۀ تنگناها و تلخکامی‌ها پیوسته در فزونی بوده است شجره ای طیبه را می مانَد که ریشه ها و شاخسارهای آن از پاکترین هواها و زلالترین آبها تغذیه کرده است و تا ریشه ها در آب است امید به زندگی بهتر  در سینه نخواهد مُرد.

باری؛ اینک برای افروخته ماندن چراغ دانایی و داد، برای جنابِ مستطاب که بحمدالله با برخورداری از سلامت نفس و سعۀ صدر همواره در جهتِ رفع مشکلات و حل مسائلِ همبسته با مسئولیتهای خویش پیشاهنگ بوده اید تندرستی و بهروزی  آرزومندیم و خداوند سبحان را میخوانیم که زین پس نیز توفیقات و عنایات خود را بر شما ونیز جناب آقای دکتر صالحی، که این فرصت را با انتصاب بجای خویش در اختیار شما قرار داد، ارزانی دارد.

مسعودآذربایجانی، عبدالرحیم اباذری، محمد اسفندیاری، محسن الویری، علی رضا امینی، عبدالرضا ایزد پناه، حمید پارسا نیا، محمود تقی زاده داوری، مصطفی جعفر پیشه، محمد جعفری، رسول جعفریان، محمود رضا جمشیدی، مرتضی جوادی آملی، محمد ذبیحی، حسین رحیمیان، علی اکبر زمانی نژاد، محمد تقی سبحانی، سید احمد سجادی، سیدمحمدکاظم شمس، محسن صادقی، حسن طارمی راد، عبد الحسین طالعی، سید کاظم طباطبایی، احمد عابدی، سید مهدی علی زاده موسوی، سیدعلی عماد، محمد حسین فلاح زاده، محمدجواد محمودی، محمد کاظم محمودی، علی مختاری، رضا مختاری، سید محمود مرعشی، عبد الهادی مسعودی، محمدحسن مظاهری، محمدمهدی معراجی، محمدعلی مقدادی، محمدعلی مهدوی راد، مهدی مهریزی، محمد علی میرزایی، سیدجعفر نبوی، هادی نجفی، محمد نقدی، هاشم نیازی، علی ورسه ای.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج